Twitter-sjef Jack Dorsey utvider Bitcoin-emoji til år 3000

Jack Dorsey, administrerende direktør for Twitter, bekreftet offisielt på Twitter at plattformen har utvidet Bitcoin-emoji til år 3000, som er 979 år fra nå.

Jane Manchun Wong, analytiker, sa:

„Det er et hashflag for Bitcoin Up som varer til året 3000 Vanskelig å tenke på hvem på Twitter som fant på dette.“

Hvorfor utvidet Jack Dorsey Bitcoin-emoji-utløpet?

Midlertidig dukket ikke Bitcoin-emojien opp på Twitter, noe som førte til at brukere lurte på om den var deaktivert manuelt.

En anonym Twitter-bruker sa:

„Ah viser seg at #Bitcoin-emojien som midlertidig ble fjernet, faktisk ikke var en kanarifugl i kullgruveforløperen til hele industriens død, som hadde trodd“

En annen pseudonym Twitter-bruker skrev:

„Jack er en legende, så for noen dager siden forsvant #bitcoin-emojien, det høres ut som om den utløp, så han tilbakestilte den til år 3000 for neste utløpsdato.“

Senere ble det avklart at emoji utløp, og at Twitter-teamet flyttet utløpet.

I en tillitsvisning tok Jack Dorsey til Twitter for å understreke at utløpsdatoen er flyttet til år 3000.

Dorsey aktiverte først Bitcoin-emoji på Twitter i februar 2020. På den tiden merket Dorsey også Unicode, og trolig oppmuntret Unicode til å legge Bitcoin til sitt lager av symboler.

Hva ligger bak støtten til BTC?

I lang tid har Dorsey vært en ivrig Bitcoin-entusiast. Han finansierte personlig startups som Lightning, som bygger infrastrukturen for den dominerende kryptovalutaen.

Dorsey har også støttet Bitcoin ved mine anledninger. Senest sa Dorsey at Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) sin foreslåtte kryptovaluta-regulering ikke er praktisk.

FinCEN-lovgivningen, hvis vedtatt, vil kreve at enheter holder oversikt over ikke-forvaringslommebøker og sensitive personopplysninger som ligger bak dem, skal sendes til FinCEN over et visst transaksjonsbeløp.

Dorsey sa at han motsetter seg dette regelverket og sier:

“Hvis moren til en Square-kunde gir datteren $ 4000 i fysiske kontanter og datteren setter inn disse midlene i en bank, ville banken ikke ha noen forpliktelse til å samle inn informasjon om kundens mor. I følge forslaget, hvis denne samme transaksjonen ble gjennomført i kryptovaluta, ville banken måtte strekke seg utenfor kundeforholdet og trenge inn på morens private informasjon for at datteren kunne sette inn og fritt få tilgang til gaven sin. “

Dorseys entusiasme og støtte mot Bitcoin vil trolig fortsette videre på lang sikt, spesielt nå som den institusjonelle etterspørselen etter BTC øker.
bitcoin btcusd

I januar kunngjorde for eksempel tidligere Trump-assistent Anthony Scaramuccis hedgefond SkyBridge at det akkumulerte $ 300 millioner dollar i Bitcoin fra november til desember i fjor.
Twitter-sjef Jack Dorsey utvider Bitcoin-emoji til år 3000

  • Bitcoin
  • 5. jan kl. 17:22 UTC
  • $ 32518,19
  • 3,63%

Bitcoin, som for tiden er rangert som nr. 1 etter markedsverdi, har økt 3.63% det siste døgnet. BTC har en markedsverdi på $ 604,56B med et døgnvolum på $ 60,55B.