Bitcoin-kaivostoiminnan vaikeusaste nousee kaikkien aikojen korkeimmaksi, mutta BTC-hinta liikkuu nopeammin

Sen jälkeen kun Bitcoin (BTC) -kaivosvaikeudet hyppäsivät voimakkaasti tänään, kaivostoiminnasta on tullut 20% vaikeampaa kuin juuri ennen kolmannen BTC: n puolittamista toukokuussa.

Kuitenkin samalla ajanjaksolla suosituimman kryptovaluutan hinta nousi 27%, mikä säästää kaivostyöläisten voittomarginaaleja

Sunnuntai-aamuna (UTC-aika) kaivosvaikeudet tai mitoitus siitä, kuinka vaikeaa on kilpailla kaivospalkkioista, hyppäsi 11,35%: lla 19,31 T: hen ja saavutti uuden kaikkien aikojen korkeimman tason.

Tämä kasvu oli toiseksi suurin yli vuodessa, koska Bitcoin Future verkon oli mukautettava keskimääräinen estoaika, joka oli äskettäin normaalin 10 minuutin ajan alapuolella. Tällä viikolla se osui jopa 8 minuuttiin, mikä tarkoittaa, että kun hashrate-nimisen BTC-verkon laskentatehoa on lisätty, kaivostyöläiset onnistuivat löytämään uuden lohkon ja saamaan BTC 6.25 -palkinnon nopeammin.

Bitcoinin kaivosvaikeuksia säädetään tarkasti kahden viikon välein tai jokaisen vuoden 2016 lohkon välein.

Mitä suurempi vaikeus, sitä vähemmän kannattava Bitcoin-kaivostoiminta on, kun lohkon löytämisen kustannukset kasvavat

Kuitenkin, vaikka tämä toimenpide olisi saavuttanut uuden kaikkien aikojen korkeimman tasonsa ja on nyt 20% suurempi kuin ennen tämän vuoden toukokuun puolittamista, kun BTC-lohkotuki puolitettiin 6,25 BTC: hen lohkoa kohden, bitcoinin hinta auttoi jonkin verran kompensoimaan lisääntyneet kustannukset. Samana ajanjaksona BTC nousi noin 27%, kun taas hashrate on noussut melkein 9%, saavuttaen myös uuden kaikkien aikojen ennätyksen syyskuussa.